MOSSELEN OP Z’N ITALIAANS
250 gram fijngesneden uien
2 teentjes knoflook
olijfolie
2 grote blikken (800 gram) gepelde tomaatblokjes
25 gram kappertjes
2 takjes citroentijm
een takje rozemarijn
een mespuntje fijne suiker
flink wat peper
6 kilogram mosselen
Fruit 250 gram fijngesneden uien en 2 teentjes knoflook glazig in olijfolie. Voeg er 2 grote blikken (800 gram) gepelde tomaatblokjes, 25 gram kappertjes, 2 takjes citroentijm, een takje rozemarijn, een mespuntje fijne suiker en flink wat peper aan toe. Laat 2 minuten zachtjes koken. Doe er vervolgens 6 kilogram mosselen bij en laat ze op een hevig vuur openkoken.
4 personen
land : Italië
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : Sabine Heytens [Smulpaap]
woensdag 28 december 2016
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten