maandag 6 april 2015

Spaghetti met witte bonensaus

SPAGHETTI MET WITTE BONENSAUS

1 grote ui
6 tomaten
2 eetlepels boter of margarine
1 literblik witte bonen in tomatensaus
1 theelepel tijm
1 theelepel oregano
zout
peper
tabasco
400 gram spaghetti


Ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in vieren snijden. In pan boter verhitten. Ui 3 minuten fruiten. Tomaten toevoegen en 3 minuten meebakken. Erdoor roeren: witte bonen met saus, tijm en oregano. 5 minuten mee warmen. Op smaak brengen met zout, peper en enkele druppels tabasco.
In pan met water en zout spaghetti koken. Intussen saus zachtjes verwarmen. In vergiet spaghetti laten uitlekken. Overdoen in schaal. Beetje saus erop scheppen. Rest overdoen in sauskom. Lekker met paprikasalade.

4 personen

voedingswaarde : 495 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 15 minuten

gerechtsoort : vegetarisch gerecht

bron : Tip maart 1981

Geen opmerkingen: