WILDE RIJSTSALADE MET AVOCADO
100 gram witte & wilde rijst
300 gram broccoli
100 gram winterwortel
2 lente-uitjes
1 kleine avocado
sinaasappeldressing
100 Gram witte & wilde rijst volgens beschrijving op pak gaar koken, laten afkoelen. 300 Gram broccoli in roosjes verdelen en samen met 100 gram in dunne staafjes gesneden winterwortel 3 minuten in kokend water koken, koud afspoelen en laten uitlekken. 2 Lente-uitjes in ringen snijden. Vruchtvlees van 1 kleine avocado in stukjes snijden en direct met sinaasappeldressing omscheppen. Rest van ingrediënten luchtig met avocado-mengsel omscheppen en meteen serveren.
2 personen
voedingswaarde : 365 kcal p.p.
bereidingstijd : 40 minuten
gerechtsoort : maaltijdsalade
bron : Lekker lijnen gids, bijlage bij Tip Culinair januari 1997
vrijdag 26 januari 2024
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten