TOMATEN-GROENTESOEP MET KIP
½ liter water
tomatenbouillontablet (Grand’Italia)
150 gram kipfiletreepjes
400 gram tomaatblokjes (blik)
50 gram macaroni
400 gram gesneden soepgroenten
mini-maïskolfjes (blikje, 155 gram)
fijngesneden peterselie
2 sneetjes geroosterd maïsbrood
Water met tomatenbouillontablet en kipfiletreepjes aan de kook brengen en op laag vuur 10 minuten laten trekken. Tomaatblokjes met vocht erdoor roeren en verwarmen. Macaroni toevoegen en 10 minuten laten meekoken. Na 3 minuten gesneden soepgroenten toevoegen. Mini-maïskolfjes laten uitlekken en laatste 2 minuten meewarmen. Royaal met fijngesneden peterselie bestrooien en met geroosterd maïsbrood serveren.
2 personen
voedingswaarde : 430 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gerechtsoort : maaltijdsoep
bron : Lekker lijnen gids [bij Tip Culinair januari 1997]
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten