KERSTOMAATJE MET GARNAAL
6 kerstomaatjes
6 Noorse garnalen
plakje citroen
mayonaise
Tomaatjes wassen en kroontjes verwijderen. In zeef garnalen afspoelen. Met keukenpapier tomaatjes en garnalen droogdeppen. Van plakje citroen 6 partjes snijden. (Rest van citroen wordt niet gebruikt.) Kapje van tomaatjes (niet aan steelkant) voor ¾ insnijden. Garnaal erin leggen. Garneren met puntje mayonaise en stukje citroen. Op bord zetten. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Hapjes op schaal zetten.
6 personen
voedingswaarde : 15 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 5 minuten
gerechtsoort : borrelhapje
bron : Tip april 1989, Bijlage “Lekker-lijnen-Tip”
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten