TEX-MEX-BONENSALADE
150 gram uitgelekte rode kidneybonen of bruine bonen
100 gram beetgaar gekookte (diepvries)tuinbonen
1 blikje uitgelekte maïskorrels
1 eetlepel paprikazoetzuur
1 kleine ui
6 olijven zonder pit
2 eetlepels olie
1 eetlepel dragonazijn
peper
zout
2 tomaten
Meng de beide bonen met de maïskorrels en het paprikazoetzuur. Pel de ui, hak hem fijn en voeg hem toe. Snijd de olijven in plakjes en schep ze oor de salade. Meng de olie met de azijn, peper en zout naar smaak en schep de dressing door de salade. Was de tomaat en snijd ze in parten. Garneer met parten tomaat.
4 personen
gebied : Texas, Verenigde Staten
gerechtsoort : salade
bron : De Tex-Mex keuken / Sonja van de Rhoer
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten