CHOCOLADEBESSEN (BESSEN MET EEN CHOCOLADEJASJE)
150 gram pure of melkchocolade van goede kwaliteit (of neem speciale chocolade om te smelten, zoals callets of melts)
125 gram diepgevroren bosbessen of blauwe bessen
Hak de chocolade fijn met een mes en smelt de stukjes au bain-marie of in de magnetron. Leg een vel bakpapier op een snijplank. Haal e bessen uit de diepvries.
Prik 3 of 4 bessen aan een vork en doop deze in de gesmolten chocolade. Leg de bessen op het vetvrije papier. Door het contact met de koude bessen stolt de chocolade meteen. Maak op deze manier alle chocoladebessen en leg ze voor het serveren 1 uur in de koelkast.
4 personen
voorbereidings- / bereidings- / rusttijd : 20 / 10 / 60 minuten
gebied : Canada
gerechtsoort : nagerecht
bron : Recepten uit Canada : Van zoete guilty pleasures tot hoofdgerechten / Frédérique Chartrand
zaterdag 24 september 2022
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten