TORTILLAWRAP MET RIJST
175 gram rijst à la minute
200 gram rode kidneybonen uit blik
150 gram maïskorrels uit blik
3 theelepels tacokruiden
2 deciliter gezeefde tomaten
4 tortilla’s
2 takjes koriander
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Bonen afspoelen en laten uitlekken. In koekenpan of wok bonen, maïs, tacokruiden en gezeefde tomaten 2 minuten laten sudderen, af en toe roeren. Tortilla’s volgens gebruiksaanwijzing op verpakking in magnetron of koekenpan verwarmen tot ze soepel zijn. Rijst met vork losroeren en door groentemengsel scheppen. Koriander erboven fijnknippen en kort meewarmen. Rijstmengsel op tortilla’s scheppen en oprollen tot ‘puntzak’.
4 personen
voedingswaarde : 365 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gebied : Philadelphia, Pennsylvania, Verenigde Staten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Rijst (Albert Heijn eetboekenreeks) / Janny van der Lee - van der Heijden
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten