zaterdag 24 september 2022

Tortillawrap met rijst (Philadelphia, Pennsylvania, Verenigde Staten)

TORTILLAWRAP MET RIJST

175 gram rijst à la minute
200 gram rode kidneybonen uit blik
150 gram maïskorrels uit blik
3 theelepels tacokruiden
2 deciliter gezeefde tomaten
4 tortilla’s
2 takjes koriander


Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Bonen afspoelen en laten uitlekken. In koekenpan of wok bonen, maïs, tacokruiden en gezeefde tomaten 2 minuten laten sudderen, af en toe roeren. Tortilla’s volgens gebruiksaanwijzing op verpakking in magnetron of koekenpan verwarmen tot ze soepel zijn. Rijst met vork losroeren en door groentemengsel scheppen. Koriander erboven fijnknippen en kort meewarmen. Rijstmengsel op tortilla’s scheppen en oprollen tot ‘puntzak’.

4 personen

voedingswaarde : 365 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten

gebied : Philadelphia, Pennsylvania, Verenigde Staten
gerechtsoort : lunchgerecht

bron : Rijst (Albert Heijn eetboekenreeks) / Janny van der Lee - van der Heijden

Geen opmerkingen: