TZATZIKI (SAUS VAN KOMKOMMER MET YOGHURT EN CITROEN)
Deze verfrissende saus doet het vooral goed bij gegrilde vleesmaaltijden.
100 milliliter Griekse yoghurt
½ knoflookteentje, geplet
3 eetlepels citroensap
1 komkommer, geschild en in dikke stukken
3 - 4 takjes oregano, alleen de blaadjes
olijfolie
zout
zwarte peper
Meng de yoghurt met de knoflook en het citroensap. Voeg zout en peper naar smaak toe. meng de komkommer erdoorheen en garneer met oregano en olijfolie.
4 personen
gebied : Saint-Michel, Parijs, Île-de-France, Frankrijk
gerechtsoort : saus
bron : Parijs : Van chèvre chaud tot couscous merguez : Acht Parijse wijken en hun keukens / Danyel Couet
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten