CA HAP NAM (GESTOOMDE VIS MET CHAMPIGNONS)
1 kleine zeebaars (of andere stevige vis)
2 tenen knoflook, in dunne schijfjes gesneden
60 gram champignons, in dunne schijfjes gesneden
60 gram wolkenoortjes, geweekt, uitgeknepen en in dunne schijfjes gesneden
60 gram wortel, fijngehakt
60 gram ui, fijngehakt
2 eetlepels lichte sojasaus
½ theelepel suiker
¼ - ½ theelepel versgemalen witte peper
snuf geraspte nootmuskaat
Leg de vis op een ovale schotel die past in de bovenpan van uw stomer. Verdeel er gelijkmatig de andere ingrediënten over. Stoom de vis, afhankelijk van de grootte, in 15 minuten gaar. Neem de is uit de stomer, dep alle water op de schotel weg met keukenpapier en serveer meteen.
4 personen
gebied : Hue, Vietnam
gerechtsoort : visgerecht
bron : Zuidoost-Azië : Gerechten uit Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Birma, Maleisië en Singapore / Vatcharin Bhumichitr
maandag 18 oktober 2021
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten