SALADE VAN CHINESE KOOL MET ANANAS
200 gram Chinese kool
½ kleine ananas
75 gram taugé
150 gram yoghurt
sap van 1 limoen
1 eetlepel sojasaus
2 eetlepels sesamolie
1 mespunt gemberpoeder
1 mespunt zout
1 geplet teentje knoflook
3 eetlepels grofgehakte walnoten
Snijd de Chinese kool in dunne repen en de ananas in fijne blokjes. Voeg alles samen met de taugé bij de sliertjes Chinese kool.
Bereid uit yoghurt, limoensap, sojasaus, sesamolie, gember, zout en knoflook een sladressing en giet die over de Chinese kool. Strooi er walnoten overheen.
Serveren met een volkorenbroodje.
2 personen
voedingswaarde : 240 kcal p.p.
bereidingstijd : 30 minuten
gebied : China
gerechtsoort : groentegerecht
bron : De Chinese keuken / Marlies Sauerborn
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten