CURRYGROENTEN
1 eetlepel olie
½ gehakte ui
3 gehakte teentjes knoflook
1 eetlepel curry
1 theelepel koriander
1 theelepel komijn
75 milliliter water
1 eetlepel groene peper
4 eetlepels sliertjes kool
4 eetlepels sperziebonen
4 eetlepels komkommer in blokjes
100 gram glasnoedels
2 blaadjes daun salam
300 milliliter groentebouillon
Week de glasnoedels 20 minuten in koud water. Bak de ui en de knoflook 2 minuten in olie.
Voeg alle andere ingrediënten hieraan toe, behalve de bouillon. Stoof 10 minuten bij matige hitte. Voeg er de bouillon bij en laat nog 10 minuten koken tot de groenten zacht zijn.
2 personen
voedingswaarde : 310 kcal p.p.
bereidingstijd : 45 minuten
gebied : China
gerechtsoort : groentegerecht
bron : De Chinese keuken / Marlies Sauerborn
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten