SALADE MET GEITENKAAS, KRUIDEN EN BLOEMBLAADJES
2 eetlepels peterselie, gehakt
2 eetlepels bieslook, geknipt
3 eetlepels roze anjerblaadjes
200 gram geitenkaas, in rondjes gesneden
3 tortilla’s
zonnebloemolie
100 gram blaadjes sla
2 eetlepels olijfolie
3 eetlepels frambozenazijn
Meng peterselie, bieslook en anjerblaadjes door elkaar. Neem de geitenkaasrondjes en rol deze voorzichtig door het bloemenmengsel. Zet de rondjes dan in de koelkast en laat ze opstijven. Snijd de tortilla’s in lange repen van 2 à 3 centimeter breed. Verhit zonnebloemolie in een pan en bak de tortillarepen goudbruin. Laat ze goed uitlekken op keukenpapier. Leg de tortillarepen op een schaal met daarop de blaadjes sla. Leg daarop de kaasrondjes en besprenkel het geheel met olijfolie en frambozenazijn.
4 personen
gerechtsoort : salade
bron : Sla etcetera mei/juni 2001
zondag 31 mei 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten