SOPA HAMACA (VIS MET GROENTE)
2 eetlepels olijfolie
2 gesnipperde uien
1 fijngewreven teentje knoflook
500 gram in stukjes gesneden schelvis- of wijtingfilet
125 gram krabvlees uit blik
1 kopje rijst
3 gepelde tomaten, in vieren gesneden
500 gram schoongemaakte en in stukjes gesneden groene paprika
zout
peper
oregano
De uien en de knoflook 3 minuten in hete olie aanbraden. De vis, de krab en de rijst ook even mee roosteren. Daarna de overige ingrediënten toevoegen en blussen met heet water. Nog een half uur laten koken. Eventueel een bouillonblokje toevoegen.
4 personen
gebied : Santo Domingo, Dominicaanse Republiek
gerechtsoort : visgerecht
bron : De Zuidamerikaanse en Caraïbische keuken / Theodor Böttiger
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten