KELA RAETA (BANANENRAITA)
½ liter Griekse yoghurt
3 rijpe bananen
¼ theelepel zout
1 groene peper
10 gram korianderblad
Roer het zout door de yoghurt.
Maar de peper schoon en snijd hem in kleine blokjes. Roer die door de yoghurt.
Snijd de bananen in dunne plakjes en roer die door de yoghurt.
Dek de raita af en laat minstens een half uur afkoelen in de koelkast
Snijd de korianderblaadjes fijn, strooi ze over de raita en serveer als bijgerecht bij Indiase curries.
4 personen
voedingswaarde : 240 kcal p.p.
bereidings- / wachttijd : 15 / 30 minuten
gebied : India
gerechtsoort : bijgerecht
bron : The Yoghurt Book / Arto der Haroutunian, vertaald en bewerkt door Esther Westerveld
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten