SAUCE DIABLE (DUIVELSE SAUS)
3 eetlepels Worcestersaus
1 dessertlepel tomatenpuree
1 eetlepel fijngehakte ui
1 teentje fijngehakte knoflook
1 kleine tomaat
2 eetlepels champignon-ketchup
1 eetlepel dragonazijn
2 - 3 schijfjes citroen
1 laurierblad
sterke kippenbouillon
gemengde kruiden
pijlkruid (arrowroot)
Laat al deze ingrediënten gedurende 15 - 20 minuten sudderen. Bind de massa met pijlkruid.
4 personen
gebied : Groot-Brittannië
gerechtsoort : saus
bron : Lady Tomkins, ’s Gravenhage in Internationale Gerechten / samengesteld door mevr. A. Landwehr-Cléjan en mevr. E. C. Luns-Barones van Heemstra
maandag 30 december 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten