DUIVELS EI
8 hardgekookte eieren
2½ deciliter mayonaise
3 blaadjes gelatine (geweekt in bouillon of water)
1 dessertlepel ansjovisessence
1½ deciliter lichtgeklopte room
een paar druppels Tabasco
SALADE
250 gram tomaten
60 gram grote zwarte olijven
60 gram walnoten
paprika
pikante saus
kruiden
Prak de eieren fijn en vermeng deze met de mayonaise. Voeg de geweekte gelatine met de ansjovis-essence en een paar druppels Tabasco toe. Meng deze massa luchtig door de room en vul hiermee een licht ingevette tulbandvorm. Als deze massa stijf geworden is, voorzichtig uit de vorm halen en op een schaal deponeren. Het midden opvullen met de salade; garneren met waterkers.
4 personen
gebied : Groot-Brittannië
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Lady Tomkins, ’s-Gravenhage, in Internationale gerechten / samengesteld door mevr. A. Landwehr-Cléjan en mevr. E. C. Luns-Barones van Heemstra
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten