KOMKOMMERSOEP MET RADIJS EN MUNT
2 komkommers
1 bosje radijs, schoongemaakt
300 milliliter Griekse yoghurt
1 eetlepel geraspte mierikswortel
2 eetlepels muntblaadjes
Was de komkommers en snijd ze in stukken. Snijd 8 radijsjes in dunne plakjes en houd apart. Pureer de rest van de radijsjes met de komkommer, yoghurt, mierikswortel en 1 eetlepel muntblaadjes in een blender of met een staafmixer tot een gladde soep. Breng op smaak met zout en peper. Schenk de soep in glazen en zet eventueel in de koelkast. Garneer de komkommersoep met radijsplakjes en munt.
4 personen
voedingswaarde : 125 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : tussengerecht
bron : Boodschappen juni 2018
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten