SCHLADA DIAL CHISU (WORTELSALADE)
500 gram wortel
1 teentje knoflook
1 theelepel mild paprikapoeder
1 theelepel komijn
2 eetlepels azijn
1 eetlepel olie
1 bosje peterselie
zout
Een liter water met wat zout aan de kook brengen en het knoflookteentje eraan toevoegen. De wortels schrappen, in schijfjes snijden en in het kokende water gaar laten worden.
Goed uit laten lekken. Paprikapoeder, komijn, azijn, olie en wat zout erover verdelen en voorzichtig door elkaar mengen. Peterselie hakken en erover strooien. Goed gekoeld serveren.
4 - 6 personen
gebied : Marokko
gerechtsoort : salade
bron : De Marokkaanse keuken : 200 Smakelijke en authentieke recepten / Brahim Lagunaoui
zondag 4 augustus 2024
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten