KWARKVLA MET KERSEN
100 gram (kleine) kersen
2 deciliter magere vanillevla
1 deciliter magere kwark
1 eetlepel citroensap
Kersen afspoelen. 2 Kersen met steeltjes achterhouden voor garnering. Van rest van kersen steeltjes en pitten verwijderen. In maatbeker doen: vla, kwark en citroensap. Door elkaar mengen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Achtereenvolgens over 2 smalle glazen verdelen: ⅓ deel kwarkvla, helft van kersen, ⅓ deel kwarkvla, rest van kersen en rest van kwarkvla. Garneren met kers met steeltje.
2 personen
voedingswaarde : 120 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 5 minuten
gerechtsoort : nagerecht
bron : Tip juni 1988
zaterdag 15 juni 2024
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten