zondag 29 maart 2020

Pittige vega hotdog met Franse mosterd

PITTIGE VEGA HOTDOG MET FRANSE MOSTERD

2 eetlepels (olijf)olie
4 vegaworstjes
4 witte puntjes
150 gram rauwkost Amsterdamse ui
4 eetlepels atjar tjampoer
½ eetlepel sambal badjak
4 eetlepels gebakken uitjes
1 eetlepel Franse mosterd


Verhit de olie in een koekenpan en bak de worstjes in 3 minuten goudbruin. Neem ze uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie of een deksel.
Snijd ondertussen de witte puntjes aan de bovenkant over de lengte n, maar niet or. Verhit een grillpan en gril de broodjes zonder olie of boter 3 minuten op de ingesneden kant.
Beleg elk broodje met wat rauwkost Amsterdamse ui e atjar tjampoer. Verdeel eerst de worstjes en vervolgens de sambal en gebakken uitjes erover. Maak met de Franse mosterd zigzaggend streepjes op de broodjes.

4 personen

voedingswaarde : 440 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten

gerechtsoort : lunchgerecht

bron : Allerhande maart 2018

Geen opmerkingen: