donderdag 26 maart 2020

Gnocchi al Radicchio Gratinato con Taleggio (Italië)

GNOCCHI AL RADICCHIO GRATINATO CON TALEGGIO

2 uien
6 ansjovisfilets in olijfolie, afgespoeld, drooggedept
3 eetlepels olijfolie
700 gram radicchio (2 kroppen)
500 gram gnocchi (gedroogd)
100 gram taleggio, in dunne plakjes


Snijd de ui en ansjovisfilets fijn. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de ui met de ansjovisfilet 3 minuten. Maak intussen de radicchio schoon en snijd in reepjes.
Schep de radicchio door de ui en smoor in 8 - 10 minuten zacht. Kook intussen de gnocchi volgens de aanwijzingen gaar. Verwarm de ovengrill voor.
Giet de gnocchi af. Meng de gnocchi met de radicchio in een ovenschaal. Verdeel de taleggio erover.
Schuif de gnocchi 2 - 3 minuten onder de hete ovengrill, tot de kaas is gesmolten en lekker ‘bubbelt’

4 personen

voedingswaarde : 426 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten

gebied : Italië
gerechtsoort : hoofdgerecht

bron : Delicious. maart 2019

Geen opmerkingen: