KAMPERSTEUR (EIEREN IN MOSTERDSAUS UIT OVERIJSSEL)
4 (scharrel)eieren
4 takjes peterselie
1 zakje roomsaus (25 gram, Maggi)
2 eetlepels Zaanse mosterd
zout
versgemalen peper
Eieren in 10 minuten hard koken. In kopje peterselie fijnknippen. In pan roomsaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Mosterd erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Eieren onder koud stromend water afspoelen, pellen en halveren. Met bolle kant naar boven in schaal leggen. Mosterdsaus erover schenken. Peterselie erover strooien. Serveren met krielaardappeltjes en kropsla.
2 personen
voedingswaarde : 270 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : Kampen, Overijssel, Nederland
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Allerhande 21 november 1996
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten