donderdag 21 november 2019

Eendenpaté met cumberlandsaus

EENDENPÂTÉ MET CUMBERLANDSAUS

1 plak eendenpâté met port van 1 centimeter dik
3 radijsjes
1 eetlepel walnootolie
½ eetlepel frambozenazijn
zout
peper
¼ krop eikenbladsla
½ bakje tuinkers
cumberlandsaus (flesje)


Plak pâté in 8 puntjes snijden. Radijsje in dunne reepjes snijden. Olie, azijn, zout en peper door elkaar kloppen. Over 2 bordjes sla verdelen. Tuinkers erboven van bedje knippen. Pâtépuntjes erop leggen. Radijs erover strooien. Dressing erover sprenkelen. Cumberlandsaus apart erbij geven.

2 personen

voedingswaarde : 240 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten

gerechtsoort : voorgerecht

bron : Tip Culinair november 1992

Geen opmerkingen: