donderdag 21 november 2019

Witbrood met garnalensalade (Denemarken)

WITBROOD MET GARNALENSALADE

1 blik asperges (275 gram)
1 deciliter slagroom
10 eetlepels mayonaise
1 eetlepel citroensap
250 gram Noorse garnalen
6 sneetjes witbrood
boter of margarine
plakjes citroen


In een zeef 1 blik asperges (275 gram) laten uitlekken. 1 Deciliter slagroom stijfkloppen. 10 Eetlepels mayonaise en 1 eetlepel citroensap erdoor roeren. Asperges en 250 gram Noorse garnalen erdoor scheppen. 6 Sneetjes witbrood besmeren met boter of margarine. Garnalensalade erover verdelen. Garneren met enkele garnalen en plakjes citroen.

6 personen

voedingswaarde : 470 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten

gebied : Denemarken
gerechtsoort : lunchgerecht

bron : Tip Culinair november 1992

Geen opmerkingen: