ROOKWORST MET GEVULDE KERRIESAUS
1 rookworst (350 gram)
1 pakje kerriesaus
1 rode paprika
2 eetlepels zilveruitjes
1 deciliter crème fraîche
Rookworst verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Intussen sauspoeder glad roeren volgens gebruiksaanwijzing. Paprika wassen en in kleine stukjes snijden. Saus met paprika 3 minuten zachtjes koken. Laatste minuut zilveruitjes mee warmen. Worst in plakjes snijden. Op schaal in oorspronkelijke vorm rangschikken. Van vuur af door kerriesaus crème fraîche roeren. In midden van worst saus scheppen.
Lekker met sperziebonen en gekookte aardappelen.
4 personen
voedingswaarde : 450 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Tip maart 1991
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten