OSSENSTAARTSOEP MET BRUINE BONEN
1 kleine rode paprika
100 gram katenspek
1 eetlepel boter of margarine
1 blik extra gevulde ossenstaartsoep (0,8 liter)
1 potje bruine bonen (nettogewicht 360 gram)
50 gram taugé
peper
2 takjes peterselie
Paprika wassen, schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Spek in reepjes snijden. In (soep)pan boter verhitten. Spek en paprika 3 minuten bakken. Ossenstaartsoep en bruine bonen toevoegen. Soep in 5 minuten verwarmen. Taugé toevoegen. Nog 1 minuut verwarmen. Op smaak brengen met peper. Peterselie erboven fijnknippen.
Serveren met bruin stokbrood.
2 personen
voedingswaarde : 485 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : maaltijdsoep
bron : Allerhande maart 1992
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten