GEFRITUURDE DRUMSTICKS
2 teentjes knoflook
8 drumsticks
1 ei
1 eetlepel melk
zout
peper
10 eetlepels paneermeel
½ theelepel basilicum
frituurvet
Knoflook pellen en boven drumsticks uitpersen. Goed inwrijven. In diep bord ei loskloppen met melk, zout en peper. In ander diep bord paneermeel strooien. Basilicum erdoor mengen. Vergiet bekleden met keukenpapier.
Frituurvet verhitten tot 80°C. Intussen drumsticks eerst door ei halen en dan door paneermeel wentelen. Even goed aandrukken. Drumsticks met 4 tegelijk in 5 minuten goudbruin frituren. In vergiet laten uitdruipen.
4 personen
voedingswaarde : 490 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 15 minuten
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : Tip oktober 1979
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten