BANAAN-NOTENTAART
2 eieren
125 gram suiker
1 deciliter slagroom
150 gram bloem
100 gram kokos
1 kilogram gepelde en in kleine stukjes gesneden bananen
100 gram fijngehakte amandelen
Klop de eieren met de suiker in een kom schuimig en lobbig. Roer de slagroom door het eimengsel. Voeg onder voortdurend roeren beetje bij beetje de bloem door het ei-roommengsel. Schep de kokos, de stukjes banaan en de fijngehakte amandelen door het deeg. Doe het deeg in een taartvorm met een diameter van 25 centimeter. Bak de taart 1 uur in een op 175°C voorverwarmde oven tot hij gaar en lichtbruin is. Serveer de taart warm en in punten gesneden.
4 personen
gebied : Vietnam
gerechtsoort : gebak
bron : Vietnamees koken / Wiebe Andringa
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten