EMPADINHAS DE QUEIJO (KAASHAPJES)
DEEG
200 gram tarwebloem
100 gram geraspte Parmezaanse kaas
100 gram boter
½ deciliter melk
zout naar smaak
VULLING
200 gram meikaas, feta of andere verse witte kaas
½ deciliter melk
2 eieren
zout naar smaak
Doe de ingrediënten voor het deeg in een schaal en kneed alles goed door tot een stevige bal. Het deeg uitrollen tot ongeveer en halve centimeter dikte en kleine, ingevette taartvormpjes met het deeg bekleden.
De meikaas met een vork fijnprakken, de melk door de kaas roeren en de met wat zout losgeklopte eieren toevoegen. Goed mengen.
De vormpjes met de kaasmassa vullen en in een voorverwarmde oven op gasstand 4 in 30 minuten gaar laten worden.
24 stuks
gebied : Brazilië
gerechtsoort : borrelhapje
bron : De Braziliaanse keuken / Anneke Jansen
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten