EIEREN IN DRAGON-MOSTERDSAUS
4 eieren
450 gram voorgekookte mini-krieltjes
zout
1 zakje roomsaus (Maggi)
1 deciliter koffieroom
½ eetlepel groene mosterd
8 takjes verse dragon
Eieren in 10 minuten hard koken. Krieltjes in water met zout 2 minuten koken. Van sauspoeder met 2 deciliter water saus maken volgens zakje. Eerst koffieroom en mosterd erdoor roeren, dan 2/3 van dragonblaadjes. Eieren laten schrikken, pellen en halveren. Op 2 borden leggen. Saus ernaast schenken. Garneren met rest van dragonblaadjes. Lekker met flageolets.
2 personen
voedingswaarde : 450 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Tip Culinair augustus 1993
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten