ROERGEBAKKEN MIHOEN MET KIP EN GARNALEN
1 courgette
½ koolrabi
250 gram champignons
250 gram worteltjes
1 struik broccoli
1 rode ui
125 gram mihoen
2 eetlepels olie
1 grote kipfilet, in blokjes
1 eetlepel sojasaus
200 gram grote garnalen
zout
peper
Groenten klein snijden. Mie volgens gebruiksaanwijzing gaar laten worden. In wok in olie kip 3 minuten rondom bakken. Groenten toevoegen en 5 minuten roerbakken. Sojasaus en garnalen erbij doen en gerecht met deksel op wok in 5 minuten gaar laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Uitgelekte mihoen op schaal scheppen. Groenten erop scheppen.
2 personen
voedingswaarde : 430 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : Tip Culinair augustus 1994
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten