GROENE GEMENGDE SALADE
50 gram veldsla
25 gram waterkers
¼ krop ijsbergsla
½ doosje tuinkers
1 bosuitje
2 eetlepels azijn
2 theelepels groene kruidenmosterd
4 eetlepels olijfolie
zout
peper
Was de veldsla en de waterkers en verwijder de worteltjes. Laat de veldsla en waterkers in een vergiet goed uitlekken. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes. Klop in een kommetje de azijn, de mosterd, de olie en zout en peper tot een sausje.
Verdeel de veldsla, de ijsbergsla en de waterkers over twee bordjes. Knip de tuinkers erboven. Klop het sausje nogmaals door en schenk het over de salade.
2 personen
voedingswaarde : 200 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Menu 25 augustus 1993
maandag 15 augustus 2022
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten