FOE YONG HAY (KRABOMELET)
4 eieren
1 blikje krab
1 fijngesneden ui
1 geperst teentje knoflook
zout
peper
snufje ve-tsin
100 gram gesneden soepgroenten
beetje olie
Klop de eieren los in een grote kom. Laat de krab uitlekken en pluk hem met een vork uit elkaar. Meng alle ingrediënten door de losgeklopte eieren. Voeg peper en zout naar smaak toe. Bak in een beetje olie één grote of vier kleine omeletten.
Geef er een pittige saus naar keuze bij met rijst en komkommersalade.
Tip: In plaats van krab kan men dit gerecht ook met garnalen bereiden.
4 personen
gebied : Indonesië
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : Chinees en Indisch / Mary Brückel-Beiten, Tineke de Lang-Van Vugt
zaterdag 17 april 2021
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten