donderdag 21 mei 2020

Stoofschotel van Chinese kool en lamsschouder

STOOFSCHOTEL VAN CHINESE KOOL EN LAMSSCHOUDER

30 gram boter of margarine
2 eetlepels olie
600 gram lamsschouder zonder been, in reepjes
1,9 deciliter vleesbouillon (van tablet)
750 gram Chinese kool, grof gesneden
6 lente-uitjes, grof gesneden
zout
peper
3 eetlepels fijngesneden koriander


Boter en olie verhitten en lamsschouder op hoog vuur in 4 minuten rondom bruin bakken. Afblussen met ½ deciliter bouillon en laten verdampen. Kool en lente-ui toevoegen en 4 minuten omscheppend meestoven. Afblussen met 1,4 deciliter bouillon. Op smaak brengen met zout, peper en koriander.
Lekker met rijst of pasta.

4 personen

voedingswaarde : 405 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten

gerechtsoort : vleesgerecht

bron : Tip Culinair mei 1996

Geen opmerkingen: