RATATOUILLE MET KIKKERERWTEN EN TIJM
2 rode uien
2 tenen knoflook
3 eetlepels olijfolie
1 aubergine
1 courgette
400 gram tomatenblokjes (uit blik)
250 gram kikkererwten (uit blik, uitgelekt)
3 - 4 takjes tijm
baguette, voor erbij
Snijd de ui grof en de knoflook fijn. Verwarm in de koekenpan de olijfolie en bak hierin de knoflook 1 minuut. Snijd intussen de aubergine en courgette in 2 centimeter-blokjes, schep ze om met de rode uien en bak de groenten 10 minuten. Voeg de tomatenblokjes mét het vocht, kikkererwten en tijm toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag en stoof de groenten 20 - 25 minuten zachtjes. Serveer de ratatouille met het brood.
4 personen
voedingswaarde : 390 kcal p.p.
bereidingstijd : 30 minuten
gerechtsoort : veganistisch gerecht
bron : Delicious. mei 2020
zondag 17 mei 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten