MAÏSKOLF MET KORIANDERBOTER
2 theelepels citroensap
1½ eetlepel fijngeknipte verse koriander
50 gram zachte boter
zout
vers gemalen peper
2 maïskolven
tacokruiden
Roer het citroensap en de koriander door de boter. Voeg zout en peper naar smaak toe. Doe de korianderboter over in een klein potje en laat de boter in de koelkast opstijven. Verwijder de bladeren en de draden van de maïskolven.
Kook de maïskolven in ruim water met zout in 15 minuten gaar. Dep ze droog met keukenpapier en leg ze op 2 borden. Strooi er wat tacokruiden over en geef de korianderboter erbij.
2 personen
voedingswaarde : 305 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 20 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Menu 31 mei 1995
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten