CIABATTA MET GORMAS
1 ciabatta (240 gram)
1 pakje gormas (150 gram)
1 perzik
1 bakje tuinkers
(versgemalen) zwarte peper
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Ciabatta in 2 plakjes snijden. Dik besmeren met gormas. Broodplakjes op grillplaat leggen, 10 centimeter onder hete grill schuiven en 3 minuten roosteren. Perzik schillen, halveren, pit verwijderen en vruchtvlees in schijfjes snijden. Tuinkers van bedje knippen. Sneetjes onder grill vandaan bestrooien met peper. Garneren met perzik en tuinkers.
4 personen
voedingswaarde : 345 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
land : Italië
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Allerhande 9 mei 1996
zondag 24 mei 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten