zaterdag 9 mei 2020

Lauwwarme aardappel-maaltijdsalade

LAUWWARME AARDAPPEL-MAALTIJDSALADE

75 gram magere spekreepjes
400 gram ratatouillemix
300 gram kipfilet fumé
100 gram honing-mosterddressing
450 gram voorgekookte krieltjes
10 sprietjes bieslook


Spekreepjes in droge koekenpan knapperig bakken. Op keukenpapier laten uitlekken. Intussen in pan weinig water met zout aan de kook brengen. Hierin groentemix in 3 minuten beetgaar koken. Afgieten en afspoelen met koud water. Kipfilet in dunne reepjes snijden. Groente, spekreepjes en kipfilet vermengen met dressing en afgedekt in koelkast zetten.
In pan met weinig water en zout krieltjes in 3 minuten beetgaar koken. Intussen bieslook fijnknippen. Krieltjes afgieten en door salade scheppen. Garneren met bieslook.

4 personen

voedingswaarde : 460 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 5 minuten

gerechtsoort : maaltijdsalade

bron : Allerhande mei 2000

Geen opmerkingen: