PAN BATI
Dit zoete brood wordt op feestjes bij de koffie geserveerd.
100 gram bloem
100 gram maïsmeel
1 zakje bakpoeder
1 eetlepel suiker
snufje zout
4 eetlepels melk, of meer
2 deciliter water
2 eetlepels olie
Zeef de bloem en het maïsmeel en voeg bakpoeder, suiker en zout toe. Schenk er voorzichtig melk en water bij tot het de dikte van pannenkoekenbeslag heeft.
Vet een koekenpan in met olie en zet deze op het vuur. Bak één grote koek van het beslag. Als de koek in de pan aan de bovenkant droog is, de koek draaien en afbakken. Men kan ook kleinere koeken maken.
4 personen
bereidingstijd : 30 minuten
land : Nederlandse Antillen
gerechtsoort : gebak
bron : Eten bij de buren : 14 buitenlandse keukens in Nederland / Saskya Budding
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten