GRAPE-FRUIT CU SUCU (GRAPEFRUIT MET SUIKER)
2 grote grapefruits
½ literblik ananasstukjes
2 borrelglazen orange curaçao
suiker naar smaak
Halveer de grapefruits, snijd met behulp van een grapefruitmesje de partjes eruit en verwijder alle witte velletjes. Was de gehalveerde grapefruitschillen en laat ze op de kop uitlekken. Doe de stukjes in een kom. Laat de inhoud van het blikje ananas uitlekken, snijd de ananas eventueel nog in stukjes en schep de ananasstukjes door de grapefruit. Giet over het fruit orange curaçao en roer het voorzichtig dooreen. Verdeel het fruit over de 4 grapefruitschillen en strooi er suiker naar smaak op. Serveer dit gerecht koud.
4 personen
gebied : Caribisch Gebied
gerechtsoort : nagerecht
bron : Traditionele Caribische gerechten / Huub Tuast & Ciska Cress
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten