VIS EN PAPILLOTTE MET GEMBER
400 gram (basmati)rijst
2 kleine struiken paksoi, gehalveerd
4 kabeljauwfilets
10 centimeter verse gember, geschild en in dunne reepjes gesneden
½ rode peper, in ringetjes
4 eetlepels sojasaus
2 eetlepels rijstazijn of witte wijnazijn
1 limoen, in partjes
2 lente-uitjes, in dunne ringen
Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de rijst. Vouw 4 pakketjes van bakpapier of aluminiumfolie. Maak de paksoi schoon en leg in elk pakketje een stuk paksoi. Verdeel de vis, gember en rode peper erover. Giet de sojasaus en azijn erover en vouw de pakketjes dicht. Stoom de pakketjes 15 - 20 minuten in de oven. Maak de pakketjes open en garneer met een partje limoen. Bestrooi de rijst met de bosui en serveer bij de vispakketjes.
4 personen
voedingswaarde : 500 kcal p.p.
bereidings- / oventijd : 10 / 20 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : Boodschappen maart 2018
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten