zaterdag 28 maart 2020

Krokante tortilla met hummus, groene kruiden en witte kaas

KROKANTE TORTILLA MET HUMMUS, GROENE KRUIDEN EN WITTE KAAS

2/3 bakje munt (à 15 gram)
2/3 bakje basilicum (à 15 gram)
2/3 bakje koriander (à 15 gram)
200 gram gekookte bietjes
4 volkorentortilla’s
1 eetlepel (olijf)olie
150 gram hummus
100 gram witte kaas


Haal de blaadjes van de takjes munt en basilicum. Snijd de munt, het basilicum en de koriander fijn. Snijd de bietjes in partjes.
Verhit 2 koekenpannen op laag vuur. Bestrijk de tortilla’s met 1 eetlepel olie en bak ze in 2 delen 3 minuten in de koekenpannen. Keer halverwege.
Leg de tortilla’s elk op een bord en bestrijk ze met de hummus. Verdeel de bietjes erover, bestrooi met de kruiden en verkruimel de witte kaas erover.

4 personen

voedingswaarde : 420 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten

gerechtsoort : lunchgerecht

bron : Allerhande maart 2018

Geen opmerkingen: