KROKANTE TORTILLA MET HUMMUS, GROENE KRUIDEN EN WITTE KAAS
2/3 bakje munt (à 15 gram)
2/3 bakje basilicum (à 15 gram)
2/3 bakje koriander (à 15 gram)
200 gram gekookte bietjes
4 volkorentortilla’s
1 eetlepel (olijf)olie
150 gram hummus
100 gram witte kaas
Haal de blaadjes van de takjes munt en basilicum. Snijd de munt, het basilicum en de koriander fijn. Snijd de bietjes in partjes.
Verhit 2 koekenpannen op laag vuur. Bestrijk de tortilla’s met 1 eetlepel olie en bak ze in 2 delen 3 minuten in de koekenpannen. Keer halverwege.
Leg de tortilla’s elk op een bord en bestrijk ze met de hummus. Verdeel de bietjes erover, bestrooi met de kruiden en verkruimel de witte kaas erover.
4 personen
voedingswaarde : 420 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Allerhande maart 2018
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten