NOEDELS MET SPINAZIE, SESAM EN WASABI
2 eetlepels sesamzaad
300 gram diepvriestuinbonen, ontdooid
400 gram noedels of mie
1 theelepel wasabipasta
2 eetlepels olie
1 bosje lente-ui, in schuine ringetjes
600 gram verse spinazie
Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan goudbruin en houd apart. Verwijder de dikke velletjes van de tuinboontjes (dubbel doppen). Kook de noedels. Roer de wasabi los met 1 eetlepel water. Verhit intussen de olie in een wok en roerbak hierin de bosui, spinazie en tuinboontjes 2 - 3 minuten. Giet de noedels af en laat goed uitlekken. Meng de noedels met de wasabi goed door de groenten. Verdeel over kommen en bestrooi met het geroosterde sesamzaad.
4 personen
voedingswaarde : 500 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : veganistisch gerecht
bron : Boodschappen maart 2018
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten