EDAMMERCOCKTAIL MET ANANAS
¼ literblik ananas
200 gram belegen Edammer
125 gram kwark
2 eetlepels koffieroom
1½ eetlepels kirsch
zout
peper
4 slabladeren
4 rode cocktailkersen
In zeef ananas laten uitlekken. Ananas in stukjes snijden en in kom doen. Kaas in reepjes snijden. Door ananas scheppen. In kommetje sausje roeren van: kwark, koffieroom en kirsch. Op smaak brengen met zout en peper. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Sla wassen en uitslaan.
In 4 schaaltjes slablad leggen. Ananas-kaasmengsel erop scheppen. Kwarksausje erover verdelen. Garneren met kers.
4 personen
voedingswaarde : 290 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 5 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Tip september 1980
zaterdag 7 september 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten