CURRY VAN ERWTEN, PADDENSTOELEN EN NOTEN
100 gram paddenstoelen
100 gram doperwten, vers of uit de diepvries
100 gram cashewnoten
TOMATENSAUS
een scheutje olie
4 tomaten, gepeld en gehakt
3 uien, fijngesneden
3 knoflooktenen, fijngesneden
2 plakken gemberwortel, fijngesneden
½ eetlepel chilipoeder
½ eetlepel garam masala
1 theelepel koriander
1 kop water met 1 bouillonblokje
1 kop yoghurt
Bak in een scheutje olie de uien met de specerijen. Voeg na 10 minuten de tomaten toe en na nog eens 5 minuten de bouillon en de yoghurt. Breng de saus aan de kook en voeg de paddenstoelen en cashewnoten toe. Na 10 minuten zachtjes koken kunnen de erwten erbij. Laat alles nog 15 minuten sudderen; dan kunt u serveren.
4 personen
gebied : India
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : 7 Tafels : Een praktische gids voor exotisch koken / Ina de Visser
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten