WORTELSALADE
600 gram wortels
3 teentjes knoflook
3 eetlepels azijn
1 theelepel komijnzaad
2 eetlepels olijfolie
2 takjes peterselie
2 takjes koriander
zout
peper
Schil de wortels, was ze en snijd ze overlangs in vieren. Pers de knoflook.
Breng in een pan water aan de kook, doe er de wortels en de knoflook in en laat 20 minuten koken.
Laat de wortels goed uitlekken, schep ze in een schaal, giet de azijn erover, bestrooi naar smaak met komijn, peper en zout en voeg de olijfolie toe.
Spoel de peterselie en de koriander af, dep droog en hak fijn. Bestrooi er de wortels mee. Schep voor het opdienen alles goed door elkaar.
4 personen
voor- / bereidingstijd : 10 / 20 minuten
gebied : Marokko
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Marokkaans eethuis / Elisa Vergne
zaterdag 2 februari 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten