donderdag 8 maart 2018

Rookworst met gevulde kerriesaus

ROOKWORST MET GEVULDE KERRIESAUS

1 rookworst (350 gram)
1 pakje kerriesaus
1 rode paprika
2 eetlepels zilveruitjes
1 deciliter crème fraîche


Rookworst verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Intussen sauspoeder glad roeren volgens gebruiksaanwijzing. Paprika wassen en in kleine stukjes snijden. Saus met paprika 3 minuten zachtjes koken. Laatste minuut zilveruitjes mee warmen. Worst in plakjes snijden. Op schaal in oorspronkelijke vorm rangschikken. Van vuur af door kerriesaus crème fraîche roeren. In midden van worst saus scheppen.
Lekker met sperziebonen en gekookte aardappelen.

4 personen

voedingswaarde : 450 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten

gerechtsoort : vleesgerecht

bron : Tip maart 1991

Geen opmerkingen: