KERRIE-RIJSTSCHOTEL MET PERZIK EN TAHOE
1 prei (300 gram)
200 gram kerrie-tahoe
25 gram boter of margarine
1 blikje perzikschijfjes (nettogewicht 415 gram)
1 pak kerrierijst-schotel (Honing)
Prei in ringen snijden en wassen. Tahoe in blokjes van 1 centimeter snijden. Boter verhitten. Prei en tahoe 5 minuten bakken. Intussen boven maatbeker perzik laten uitlekken. Aan prei tahoe toevoegen: 1 deciliter perziksiroop, 2 deciliter water en kerrie-rijstschotel. Met deksel op pan 10 minuten zachtjes koken. Perzik toevoegen. Nog 1 minuut mee warmen.
2 personen
voedingswaarde : 500 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Tip maart 1991
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten