GROETE-OMELET MET TONIJN
1 blikje tonijn in olie (nettogewicht 185 gram)
4 eieren
zout
peper
½ theelepel Provençaalse kruiden
1 pak diepvries Auberge-groente (Iglo)
Boven koekenpan tonijn laten uitlekken. Eieren losroeren met zout, peper en Provençaalse kruiden. Olie verhitten. Groente 1 minuut bakken. Eimengsel toevoegen. Direct van bodem gestold ei losmaken. Daarna zachtjes bakken tot bovenkant bijna droog is. Tonijn erover verdelen. Nog 1 minuut mee warmen. Op schaal laten glijden.
Lekker met volkorenbrood en tomatensalade.
2 personen
voedingswaarde : 430 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : Tip maart 1991
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten