donderdag 8 maart 2018

Groente-omelet met tonijn

GROETE-OMELET MET TONIJN

1 blikje tonijn in olie (nettogewicht 185 gram)
4 eieren
zout
peper
½ theelepel Provençaalse kruiden
1 pak diepvries Auberge-groente (Iglo)


Boven koekenpan tonijn laten uitlekken. Eieren losroeren met zout, peper en Provençaalse kruiden. Olie verhitten. Groente 1 minuut bakken. Eimengsel toevoegen. Direct van bodem gestold ei losmaken. Daarna zachtjes bakken tot bovenkant bijna droog is. Tonijn erover verdelen. Nog 1 minuut mee warmen. Op schaal laten glijden.
Lekker met volkorenbrood en tomatensalade.

2 personen

voedingswaarde : 430 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten

gerechtsoort : visgerecht

bron : Tip maart 1991

Geen opmerkingen: